0 تا 100 ویروس آنفولانزا؛ علائم، درمان و پیشگیری، انواع آنفولانزا و …

ویروس آنفولانزا جزء ویروس های شایع در فصل سرما

0 تا 100 ویروس آنفولانزا؛ علائم، درمان و پیشگیری، انواع آنفولانزا و …

ویروس آنفولانزا جزو ویروس‌‌های شایع در فصل‌های پاییز و زمستان محسوب می‌شود و موجب بروز علائم آزار دهنده‌ای در افراد می‌گردد. در این مقاله قصد داریم تا اطّلاعاتی را در رابطه با این بیماری و علائم آنفولانزای مرغی به شما عزیزان ارائه دهیم و روش‌های درمان آنفولانزا را بطور کامل بررسی نماییم.

ویروس آنفولانزا چیست

آنفولانزا یکی از بیماری‌های ویروسی شایع محسوب می‌شود و بیشتر موجب درگیر شدن سیستم تنفّسی انسان می‌گردد. ویروس آنفولانزا در انواع مختلفی وجود دارد و روش‌‌های انتقال آن مشخّص هستند. در ادامه می‌‌توانید با انواع این ویروس آشنا شوید.

علائم آنفولانزا جدید در ایران

انواع ویروس آنفولانزا

روش‌های مختلفی برای تقسیم بندی انواع ویروس آنفولانزا وجود دارند ولی بطور کلّی می‌توان انواع مختلف این ویروس را در 3 گروه جای داد. این گروه‌ها عبارتند از: گونه‌ی پرندگان، گونه پستانداران و گونه‌ی انسانی. گونه‌های جدید این بیماری که هر ساله شایع می‌شود به دلیل ترکیب شدن محتوای ژنتیکی این ویروس‌ها با یکدیگر و یا بوجود آمدن جهش‌های مختلف در این ویروس می‌باشد و از این طریق گونه‌های جدیدی از این ویروس تولید می‌شود.

  بهترین روش‌های جلوگیری از مواجهه با ویروس کرونا

انواع ویروس آنفولانزا

علائم آنفولانزای مرغی و علائم آنفولانزا جدید در ایران:

بطور کلّی، تفاوتی میان علائم آنفولانزای مرغی، آنفولانزا خوکی و سایر انواع این بیماری وجود ندارد و انواع مختلف ویروس آنفولانزا تنها از نظر شدّت علائم بیماری با یکدیگر متفاوت هستند. از جمله مهم‌ترین علائم آنفولانزای مرغی و علائم آنفولانزا جدید در ایران می‌توان به مواردی همچون: تب، درد قسمت‌های مختلف بدن همچون سر و قفسه سینه، سرفه، گلودرد، قرمزی چشم‌ها، آبریزش بینی و التهاب ریه‌ها اشاره کرد. شدّت علائم آنفولانزا 98 در ایران می‌‌تواند بر اساس سن، جنسیّت و وضعیّت سیستم ایمنی بدن افراد متفاوت باشد و به همین دلیل است که شدّت علائم آنفولانزا 98 و علائم آنفولانزا خوکی و سایر انواع آنفولانزا با یکدیگر متفاوت می‌باشد.

روش‌های پیشگیری از ویروس آنفولانزا:

روش‌های پیشگیری از ویروس آنفولانزا بسیار ساده و بدون پیچیدگی‌های خاصّی هستند و می‌توان با رعایت آن‌‌ها احتمال ابتلا به این بیماری را به میزان قابل توجّهی کاهش داد. از جمله رایج‌ترین روش‌های پیشگیری از این بیماری می‌توان به مواردی همچون: رعایت بهداشت شخصی، استفاده‌ی مداوم از ماسک‌های تنفّسی، جلوگیری از برقراری تماس مستقیم با افرادی که مستعدّ ابتلا به این بیماری می‌باشند، شستشوی مداوم دست‌‌ها با آب و صابون و یا محلول‌های شستشوی مناسب، پرهیز از روبوسی در فصل‌های پاییز و زمستان و استفاده از واکسن آنفولانزا اشاره کرد. با رعایت موارد ذکر شده می‌توان احتمال ابتلا به این بیماری در فصل‌های پاییز و زمستان را به میزان قابل توجّهی کاهش داد و از آن در امان بود.

علائم آزار دهنده ویروس آنفولانزا

روش‌‌های درمان آنفولانزا

روش‌های درمان ویروس آنفولانزا تفاوت‌های چندانی را با روش‌های درمان سرماخوردگی ندارند و به غیر از موارد شدید و خطرناک نیازی به مداخله‌ی پزشکی برای درمان این بیماری وجود ندارد و می‌توان با استراحت کافی و مصرف غذاهای مقوّی این بیماری را به راحتی درمان کرد. با این حال، برخی از روش‌های درمان خانگی این بیماری از تاثیر بیشتری برخوردار هستند و در این قسمت قصد داریم تا تعدادی از آن‌ها را به شما معرّفی نماییم نماییم.

استفاده از بخور اکالیپتوس علائم ویروس آنفولانزا را کاهش می‌دهد

بخور اکالیپتوس یکی از بهترین روش‌های درمان ویروس آنفولانزا می‌باشد و از مزایای فراوانی برخوردار است. این بخور موجب باز شدن کانال‌های مجاری تنفّسی می‌شود و با افزایش رطوبت بافت گلو و ریه‌ها بسیاری از علائم آزار دهنده‌ی این بیماری را از بین می‌برد و شدّت آن‌ها را کاهش می‌دهد.

مصرف مایعات

مصرف مایعات نیز جزو روش‌های درمان ویروس آنفولانزا محسوب می‌شود و از تاثیر فراوانی برخوردار است. مصرف مایعات موجب جبران آب از دست رفته‌ی بدن می‌شود و از این طریق شدّت علائم بیماری را به میزان قابل توجّهی کاهش می‌دهد. بنابراین، شما در هنگام ابتلا به انواع مختلف این بیماری می‌توانید با استفاده از این روش ساده از عود بیماری جلوگیری نمایید و علائم بیماری را از بین ببرید.

مصرف غذاهای حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی یکی از روش‌های مقابله با ویروس آنفولانزا می‌باشد

آنتی اکسیدان‌ها جزو ترکیباتی هستند که در خط اوّل درمان ویروس آنفولانزا قرار دارند و می‌توان با مصرف آن‌ها بسیاری از علائم این بیماری را از بین برد. این ترکیبات ضمن تضعیف ساختارهای ویروسی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند و می‌‌توان با کمک آن‌ها این بیماری را درمان کرد. با این حال، مصرف بیش از حدّ غذاهای حاوی آنتی اکسیدان نتایج معکوسی را به همراه خواهد داشت و به همین دلیل نباید در مصرف‌ آن‌ها زیاده‌روی کرد.

  ویروس کرونا (coronaviruses) چیست؟ 36 نکته در مورد کرونا ویروس

مواد غذایی مفید برای درمان ویروس آنفولانزا

آیا استفاده از داروهایی همچون استامینوفن کدئین و ایبوپروفن تاثیری در درمان ویروس آنفولانزا دارد؟

درد قسمت‌های مختلف بدن و التهاب جزو علائم آزار دهنده‌ی این بیماری محسوب می‌شوند و به همین دلیل است که بسیاری از افراد با مصرف ترکیباتی همچون استامینوفن کدئین و ایبوپروفن در تلاش هستند تا این علائم را از بین ببرند. با این حال، باید به این نکته توجّه داشته باید که این ترکیبات دارای عوارض جانبی بسیاری هستند و برخی از آن‌ها همچون ایبوپروفن ضمن جلوگیری از التهاب و درد قسمت‌های مختلف بدن، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود و بنابراین نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد. در کل، روش‌های درمان خانگی بهترین روش‌های درمان ویروس آنفولانزا می‌باشند و می‌‌توان با استراحت کافی این بیماری را درمان کرد.

برای درمان آنفولانزا چه بخوریم؟

غذاهای مختلفی وجود دارند که می‌‌توانند روند درمان ویروس آنفولانزا را سرعت ببخشند و در کاهش علائم این بیماری کمک کننده باشند. این غذاها از روش‌های مختلفی موجب افزایش سرعت درمان این بیماری می‌شوند و در این قسمت قصد داریم تا تعدادی از این غذاها و ترکیبات را به شما عزیزان معرفی نماییم تا شما با مصرف آن‌ها سریع‌تر دوران نقاهت را پشت سر بگذارید و به زندگی عادّی خود بازگردید.

برای درمان آنفولانزا چه بخوریم

عسل طبیعی قاتل ویروس آنفولانزا می‌باشد!

عسل طبیعی جزو ترکیباتی است که از تاثیرات معجزه آسایی برخوردار است و می‌توان از این ماده‌ی غذایی در درمان ویروس آنفولانزا استفاده کرد. عسل طبیعی به دلیل وجود ترکیبات مغذّی فراوان بهترین مکمّل برای درمان این بیماری محسوب می‌شود و قسمت عمده‌ای از انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌نماید. آنتی اکسیدان‌های موجود در عسل طبیعی با افزایش توانایی بدن برای مقابله با بیماری‌های مختلف همچون آنفولانزا موجب کاهش احتمال ابتلای شما به این بیماری می‌شوند و شدّت علائم بیماری را کاهش می‌دهند. همچنین، عسل یکی از منابع غنی لکتین‌ها محسوب می‌شود و این ترکیبات با متّصل شدن به پروتئین‌های ویروسی موجب کاهش عملکردهای آن‌ها می‌شوند و این ویروس را ضعیف می‌کنند.

سوپ مرغ

سوپ مرغ و سایر غذاهای آبکی موجب تامین آب بدن می‌شوند و قسمت عمده‌ای از مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می‌نمایند. همچنین، سوپ مرغ به دلیل برخورداری از سبزیجات و ادویه‌های مختلف یک منبع آنتی اکسیدانی مناسب نیز می‌باشد و می‌‌توان با مصرف آن گام‌های بلندی را در درمان ویروس آنفولانزا برداشت.

ضعف و بی حالی از علائم ویروس آنفولانزا

مصرف مرکّبات می‌تواند ویروس آنفولانزا را مهار نماید!

مرکّبات مختلف همچون پرتقال و لیمو شیرین جزو میوه‌هایی هستند که از مزیّت‌های مختلفی در درمان ویروس آنفولانزا برخوردار هستند. این میوه‌ها منابعی غنی از نظر وجود ویتامین‌های مختلف همچون ویتامین سی محسوب می‌شوند که یکی از آنتی اکسیدان‌های قوی می‌باشد و مصرف آن‌ها می‌تواند بطرز شگفت‌انگیزی سیستم ایمنی شما را تقویت نماید. بنابراین، شما با مصرف مرکّبات ضمن تامین قسمتی از آب مورد نیاز بدن خود، آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های مختلفی را نیز در اختیار بدن خود قرار خواهید داد و می‌‌توانید با کمک این میوه‌‌ها به جنگ آنفولانزا بروید.

  لیست غذاهای قاتل آنفولانزا و غذاهای مقوی برای آنفولانزا

مصرف شیر

شیر یکی دیگر از ترکیبات حیاتی در زمینه‌ی مقابله با ویروس آنفولانزا می‌باشد و ضمن تامین پروتئین‌های مورد نیاز بدن، از آب فراوانی نیز برخوردار است و می‌‌تواند در کاهش علائم این بیماری موثّر باشد. بنابراین، شما با مصرف این مادّه غذایی می‌توانید قسمت عمده‌ای از انرژی و پروتئین‌های بدن خود را تامین نمایید و علائم بیماری را مهار کنید. امیدوارم از مطالب ارائه شده نهایت استفاده را ببرید.

No Comments

Post A Comment